Beoordelingen van Direct Sushi Hengelo

Recente recensies van Direct Sushi Hengelo

5 sterren na 538 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was wat later dan gepland maar bezorger bood gelijk zijn excuses aan. Zijn accu was ermee opgehouden. De sushi was prima en de mini loempiaatjes ook nog iets warm.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, binnen 30 minuten. Sushi is lekker en vers. Echte aanrader. Wij gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik woon vrij dicht bij direct sushi maar het duurde toch meer dan 20 minuten om de bezorging te doen ws zal ik op zondag hier niet weer snel bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de sushi niet lekker

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! De dumplings waren ook nog warm.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd👌👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer prima. We kunnen niet wachten tot dat jullie in Almelo komen

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur na bestelling geleverd. Is wel erg lang

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, dus zeker voor herhaling vatbaar. Bestelling supermooi op tijd.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel wekelijks sushi en geef altijd mijn wensen door, waar netjes rekening mee wordt gehouden. De sushi is altijd vers en overheerlijk! Tevens blij met de vele acties die regelmatig voorbij komen.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Net voor sluitingstijd besteld en binnen 15 minuten bezorgd! Netjes verpakt inclusief: stokjes, wasabi en gember.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Vriendelijke snelle bezprging

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en altijd vers! Geen klaargemaakt koelkast sushi! Snelle en nette bezorging. Bedankt voor het presentje 😊

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Picobello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi netjes op tijd bezorgd.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en variatie goed alleen snelheid slecht, alsof ze mij vergeten waren. Om half 5 besteld voor 17.20, ik was er ook om die tijd maar bestelling was pas 17.44 klaar! Terwijl iedereen die later kwam veel eerder eten kreeg. Dit is al de 3e keer dat ze mij minimaal een kwartier laten wachten. Heel slecht.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Subliem

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker goede kwaliteit en bezorging op gevraagd tijdstip.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en vers

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel heel regelmatig en het is altijd goed! Alleen misschien kunnen jullie iets met het punten systeem doen? Nu krijg je 1 punt als je voor €20,- besteld. Ik bestel regelmatig bij jullie, maar meestal voor 1 persoon waardoor ik dus bijna geen punten kan sparen..

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb op zondag rond 19:35 mijn eten besteld. Zou om 20:10 klaar zijn. Ik was er om 20 uur en die stond klaar. Het was warm die dag. 31 graden. Maar had niet verwacht dat het eten lauw zou zijn. Het smaak allemaal een beetje weeïg. Ik zeg niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde ongelofelijk lang! Uit hengelo (net naast de stad) een uur en 10 minuten moeten wachten..

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd !

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer dan normaal (besteld op dinsdag), kwaliteit was ook iets minder. Alsnog goede sushi.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch! Het was een verrassing van de chef, echt een aanrader

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken klaag ik niet, maar vanavond duurde het 2u voordat ik mijn bestelling had. En ik snap dat het druk is, maar geef dan niet aan dat ik het binnen een uur ontvang. En als ik er achteraan bel dan kan er nog net een sorry af. Het zou fijn zijn dat wannee er vertraging je hier ook een berichtje van krijgt bijvoorbeeld. Tevens waren de kippasteitjes volgens mij al een hele tijd klaar want die waren keihard (niet zoals jk van jullie gewend ben) jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en snel gemaakt.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, vers enige is dat het wel redelijk duur is en er weinig leuke aanbiedingen waren.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bestelling gaat altijd lekker vlot. Bezorgers vriendelijk. Compliment.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nvt

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Poke bowl was erg lekker.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en erg lekker! Bestel hier wel vaker en stelt niet teleur. Redelijke stukken sushi en goed gevuld.

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorging

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker as usuall en snelle bezorging

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk gegeten, super!

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi. Iets voor 21 uur online besteld en 21.15 thuis bezorgd. Klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Heerlijk gegeten.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top kwaliteit. Prima bezorging!

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Ruim op tijd klaar en leuke verrassings box

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te laat bezorgd! Het eten was voor de rest goed. Jammer dat dat de verwachte tijd niet klopt met de echte bezorgtijd

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft de versheid eraf, heerlijk

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig echt heerlijk! We moesten alles alleen echt wel van mekaar af trekken dast was een beetje jammer verder super!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bijna op de afgesproken tijd bezorgd.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Bezorging op tijd.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerder heerlijk nu op woensdag veel minder harde taaie bladen en deze keer mindere kwaliteit.

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte weer heerlijk. Een echte aanrader.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk!!! Maar de bestelling kwam al voor de 2e keer in twee delen. Beide keren heb ik gebeld omdat de bestelling niet compleet was. Werd wel alsnog bezorgd door vriendelijke bezorgers.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend een goede service en zeer goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren later door de enorme drukte. Keurig gebeld en een warme bite ter compensatie. Wederom uitstekende kwaliteit. Wij bestellen gauw weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Geniet elke keer weer van mijn sushi.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, alleen de loempiaatjes waren koud.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit is mijn favoriete plek om sushi te bestellen. Altijd goede kwaliteit vis en producten. Ik ben fan en wanneer ik sushi wil bestel ik het hier!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, compleet en snel bezorgd!

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijk vers.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer zondagavond sushi besteld bij Direct Sushi! Vers en smaakvol! Ik eet vaak sushi en moet zeggen dat Direct Sushi nu bij mij op nummer 1 staat! Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Partyschaal op tafel gegarandeerd een geslaagde verjaardag bedankt direct sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er op de exact geplande tijd, stond alleen wel een paar huizen verder. We hebben een kortingscode ingevoerd, omdat we dat hadden gekregen bij de vorige bestelling. We zouden de wakame salade gratis krijgen, maar zat er niet bij. Jammer. Sushi was erg lekker, maar ongelijk gesneden waardoor er mega grote stukken bij zaten die moeilijk te eten waren.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, de lekkerste en meest verse sushi komt van Direct Sushi!

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Salmon Pokebowl. Vers en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! met name de crispy box is een aanrader!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel heel vaak bij direct sushi en ben meestal tevreden maar gisteren vielen de rollen van ellende uit elkaar. Erg jammer!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker, maat helaas koud toen ik hem kreeg.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was incompleet. Is snel hersteld.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer super lekker. Goede kwaliteit. De sushi wordt vers bereid en dat proef je!

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was de sushi niet strak genoeg gedraaid. De crispy chicken viel wat uit elkaar. De crispy dragon was net niet helemaal gaar. Jammer want normaal is mijn bestelling altijd van goede kwaliteit.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu super mix de verassing van de chef! Heerlijk allemaal verschillende rollen. Top!

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Top

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Zoals gewoonlijk. Alleen jammer genoeg weinig boontjes had er wel is waar 11 in 1 bakje zitten waar je 3,75 voor betaald.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en de bezorging is zoals beloofd op tijd

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alleen erg jammer dat de boontjes er niet bij zaten. Zou je bij de winterbox krijgen, dus daarom niet apart besteld.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Was ontzettend goed!! Heerlijk vers! Voor herhaling vatbaar!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waar komkommer in zit, smaakt alleen nog naar komkommer. Er zitten veel te dikke en veel te harde stukken komkommer in. Die overheerst zo erg dat ik ze er uiteindelijk allemaal uit ben gaan plukken. Volgende keer toch maar weer naar een sushi restaurant.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en op tijd bezorgd!

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl waren echt super lekker!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op onze sushi, dat is toch echt veel en veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi!!!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat wasabi bij de sushi stukken in wat normaal niet het geval is. Hierdoor hebben we een deel van de sushi weg gegooid. Ook misten we weer een paar stukken sushi.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het winterse weer de sushi perfect op tijd bezorgd. Pokebowls en sushi erg lekker. ?

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Al jaren vaste klant. Niet voor niets. Heerlijke sushi. Fijn personeel!

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heetlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Het werd iets later bezorgd dan afgesproken maar dat vonden we niet erg. Heerlijk gegeten!

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorging precies zoals beloofd Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, helaas zaten er geen stokjes bij. Dit is erg jammer aangezien de stokjes het sushi eten wel afmaken. Sushi eten met een vork is niet echt sushi eten.

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Black Dragon heel lekker juist met een beetje crispy er op, top

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed en lekker, tuna box wel erg spicey warme gerechtjes goed warm , voor herhaling vatbaar ?

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was compleet en heerlijk vers. Top gegeten!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Niets aan toe te voegen....

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en een goede aanrader

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden de herfstbox, poke bowl California en de Crispy Box. Bij de herfstbox was i.p.v. paling nigiri , zalm nigiri geleverd en bij de crispy box hadden we 2 x dragon en 1 x chicken besteld en kregen we 1x zalm 1x dragon en 1x chicken. Desondanks hebben we er weer heerlijk van gegeten op oudejaarsavond. De poke bowl is geniaal!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alleen waren niet alle rollen goed doorgesneden

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk alleen het verkeerde ontvangen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst: over de kwaliteit niks te klagen. Gewoon goeie sushi. Dit is echter al de tweede keer dat het huidige bestelproces laat zien dat het niet werkt. Bovendien was de laatste keer de box die we hadden besteld nog niet gesneden 'en dat duurt zeker nog een uur'. Dat was toen we de bestelling eigenlijk al hadden moeten hebben. Terwijl we het twee uur eerder al besteld hadden. Helaas. Dit was voor ons de laatste keer. En alleen maar vanwege hun slechte logistieke proces. Jammer. Wellicht is een naamsverandering een optie.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen vondt de sushi heerlijk. Het was een geslaagde kerstavond.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom voortreffelijk

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Herfstbox was top??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service. Miste iets in de bestelling maar keurig nagebracht met excuses. Sushi was weer heerlijk smaakvol: goede kwaliteit en de bezorging op tijd (in de regen zelfs!).

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer sushi besteld afgelopen maand en wederom genoten. Sushi wordt gemaakt waar je bij staat. Heerlijk vers. Smaak is top. Genoeg variatie, leuke aanbiedingen. Wij blijven hier zeker terug komen.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi koop ik altijd bij direct sushi. Goede producten maar ook fijne aardige medewerkers.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de variation friday box, maar was weinig variatie. 4 hele rollen ipv op plaatje 8 halve en ook nog eens 2x zalm 2xtonijn variant. Osaka, tuna, Salmon, ocean wasabi rol. Smaakte goed verder, maar lijkt zo meer als hier moeten we nog vanaf ipv dit laat ik je graag proeven, zodat je andere keuze maakt volgende keer

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets later dan gevraagd maar verder prima verzorgd. Complete maaltijd van goede kwaliteit.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg goed en lekker!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super goed, zoals altijd!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snel bezorgd. De hoeveelheden zijn wel een punt van aandacht. Naar mijn menig te weinig en daarmee niet in goede verhouding tot de prijs. Een betere verpakking zou ook niet misstaan.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Een aanrader. Je moet er even op wachten ondanks dat je besteld hebt, maar dat krijg je ook wat :)

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi! Echt heel erg lekker, aanrader. Het afhalen duurde helaas wel iets langer dan verwacht, maar het was het wachten zeker waard!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag weer eten besteld. Bezorging is prima. Wat opvalt is dat de kwaliteit niet altijd hetzelfde is Vandaag was het weer zover dat de rijst zo zoutig was dat alles hetzelfde lijkt te smaken. Dit is de derde keer dat het zo was. De rolls zijn die keren ook rommeliger. Het lijkt erop dat er twee mensen de voorbereiding doen. Van de 1 is het resultaat zeer goed. Van de ander is het gewoon niet lekker. Zoals dit keer. Helaas

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en was snel klaar om op gehaald te worden! Top!

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en bestelling precies op tijd Prima dus!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Binnen drie kwartier geleverd op een vrijdagavond.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker alles op?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Redelijk te eten. Rijst was te gaar en heel plakkerig. Helaas erge buikpijn na het eten voor de 2e keer! Geen sushi meer van direct sushi voor mij

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd. Helaas moeten ophalen vanuit Delden, jammer dat er niet meer bezorgt kan worden in Delden. We blijven wel komen halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en de sushi is lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Herfstbox is top!!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Herfstbox was een grote verrassing, het was Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

1. We misten een halve sushi rol 2. Op de website stond 26,77 terwijl van de rekening gewoon 31 euro is afgehaald zonder de korting.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd goed, maar de bezorging kreeg eindelijk na ruim een uur dat het onderweg zou zijn, na ruim een half uur was het er nog niet. Heb gebeld zou onderweg zijn al met al bijna 2 uur gewacht. Echt jammer zou zo niet snel weer bestellen.. nu was de sushi dit keer koud

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Een klein probleempje met de bestelling was zo opgelost: complimenten voor de service ?

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak eten bij jullie. Normaal goed alleen missen er wel eens stokjes. Maar dit keer kon echt niet. Eerst wordt ik gebeld dat het flambeer apparaat het niet doet. Krijg geen wisselgeld terug maar wel goedkopere sushi oké prima. Krijg mijn bestelling doe de zak open , ligt alle sushi los in de zal. Geen stokje erbij, helemaal niks geen saus. En als klap op de vuurpijl zitten mijn kinderen loepia’s met een soort sambal te eten inplaats van chili saus. Heb er achter aan gebeld om het mede te delen maar kreeg een mede werken aan de telefoon die het volgens mij allemaal wel prima vond en uit verplichting zei dat ze het vevelend vond. Was bij deze bestelling dus ook NIET blij.

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk goede service en ontzettend lekker!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Topservice!! En heerlijke sushi

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was zoals altijd heerlijk en perfect...maar ik vond de wachttijd dit keer heel erg lang...we hebben anderhalf uur moeten wachten op het eten. En normaal zijn het altijd heel vriendelijke bezorgers,maar dat vond ik ook een beetje tegen vallen gisteravond. Maar verder nooit geen klachten...

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super! Niets meer aan doen.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer ongekend lekker, zoals we gewend zijn. Bezorger was een kwartiertje te laat, maar met de welgemeende excuses erbij vonden wij dat geen enkel probleem. Zondagavond is nou eenmaal een drukke avond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor het eerst de poke bowl zalm en tuna besteld. Echt geweldig. Het smaakte heerlijk. Ga zo door!!! Aardige medewerkers ook.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat en niet gekregen wat ik had besteld. Tevens zaten er geen stokjes bij. Dit was niet de eerste keer dat ik heb besteld maar wel de laatste keer. De sushi is ok. Maar elke keer is er wel wat. Of te laat, incompleet etc

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst de pokebowl besteld. Het zag er super mooi uit en smaakte heerlijk. Leuke afwisseling op sushi en een ideale, gezonde oplossing voor als je een avondje alleen bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker voor herhaling vatbaar , en de bezorging was keurig op tijd . Top??

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd bezorgd. Eten was heerlijk. Heel erg tevreden.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Leuk de dagkorting of extra's bij de bestelling. Bezorging goed op tijd.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, prima kwaliteit, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was goed, echter de sashimi was veelste dik gesneden. Wellicht ook handig om in het menu te vermelden dat hier al wakame bij zit. Nu de extra bestelde wakame over.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was werkelijk super! Boontjes waren vers en nog warm zelfs. De sushirollen waren ook allemaal erg lekker vers en goed van smaak. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijke smaken, mooi opgemaakt en netjes en snel geleverd. Verreweg de beste sushi van (in ieder geval) Hengelo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi rijst was niet zoals het hoorde en er zat verschil in: de ene korrelig en droog, de ander moet. De sushi was niet netjes gerold. Ik had geen extra mail ontvangen dat de afhaaltijd nog eens overschreden zou worden. Ik moest lang wachten want mijn bestelling moest nog klaar gemaakt worden! Precies voor de ingang stond een fiets geparkeerd van de bezorger. Ene Luuk pakte hem later. Personeel was geststressed en niet vriendelijk. Er werd zelfs geen excuus gemaakt voor het wachten. Ik moest ze er ook attent op maken dat ik extra wasabi en gember had besteld. Wordt vaak vergeten en dat was nu ook zo als ik het niet extra gezegd had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! ?

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk vers. Goed op smaak, lekkere rijst. Hapjes goed warm. Het was genieten!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en snel geleverd!

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi! Altijd goed! Er was een handrol vergeten. Gebeld en snel nageleverd. Kom ik er daarna achter dat er ook geen stokjes bij zaten..

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi lekker van smaak en stipt geleverd.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte weer fantastisch en op tijd geleverd, zo snel mogelijk werd 18:25 en precies op dat moment was de bezorger er. Ik miste alleen gember/wasabi bij de bestelling, ik meende dat dit er standaard bij zit? Wel ruim voldoende sojasaus!

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer eens super lekker! Bedankt! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!!! Alleen waren ze de wasabi vergeten, gebeld, ja komen we brengen..... half uur later nog niks, weer gebeld, sorry nu komen we echt.... Dus ruim een uur na bezorging konden we eindelijk eten...... en genieten!!!!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij opmerkingen een vraag gesteld over iets wat mij niet duidelijk is. Bij bezorging werd me gevraagd of ik al over mijn vraag gebeld ben waarop ik ontkennend antwoordde. In dat geval zou ik dan nog gebeld worden. Helaas niet gebeurd. Dat is dan weer erg jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al heel vaak sushi besteld bij sushi direct en dit was altijd goed. Deze keer vielen de rollen uit elkaar en er zat minimaal vis in de rollen. Wij hebben hierover gebeld maar werden niet prettig geholpen. Ik denk dat wanneer er weer een nieuwe concurrent ( mr.sushi) bij is je gekomen er door sushi direct iets anders met klachten omgegaan moet worden. Jammer!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, meer dan lekker!!!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer waren de soja bonen niet gezouten en lichtelijk taai jammer Sushi was wel top zoals altijd

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en volgens afspraak. Sushi was lekker, maar niet zo goed zoals we gewend zijn. Allereerst was de bestelling niet helemaal compleet. We hadden extra wasabi besteld maar die is niet geleverd. Ook was de vis niet overal goed verdeeld in de rollen zalm en tonijn: soms een stukje zonder vis. Jammer.

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was megasnel. Helaas was het eten niet de kwaliteit die we van Direct Sushi gewend zijn. Rollen vielen uit elkaar, boontjes waren niet gaar. Ook jullie verrassingsbox is meestal lekkerder dan deze (maargoed, op dat gebied zijn smaken natuurlijk verschillend ).

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte super echt lekker. De bestelling was makelijk te plaatsen en optijd stond het klaar. Een echte aanrader ??

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was eerste keer, prima kwaliteit en vers gemaakt.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben wij er achter aan moeten bellen en uiteindelijk een uur en 15 minuten later ons eten gekregen.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie en lekkere sushi... voor het eerst een partyschaal besteld en thuis laten bezorgen. Ruim van te voren werd er gebeld en gevraagd of het 15 min later bezorgd mocht worden, geen enkel probleem voor ons en toch werden we verwend nog nog extra sushi erbij!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Super avond met bubbels en sushi, altijd lekker!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker en vers.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd,lekker en optijd geleverd!!!goede kwaliteit

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker gegeten...En zo lekker makkelijk! Super vriendelijk personeel ook

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed en lekker en vers

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer weer uitmuntend!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had per ongelijk het verkeerde besteld, maar het pakte goed uit en het was erg lekker!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super...top!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we hier besteld hebben. Een zomerbox en de sushi was werkelijk zalig en ontzettend vers. Dikke aanrader! Meteen de app geïnstalleerd want hier gaan ze ons wel vaker terugzien! Klein verbeterpuntje: we kregen een foldertje mee met een kortingscode. Verwijzing naar de website om te kijken wat je voor de code krijgt. Je kunt echter zoeken wat je wilt, niet te vinden. Blijkt dat je die code moet toepassen bij een volgende bestelling. Kunnen ze beter even erbij vermelden. Maar.... Complimenten verder!!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Supervers! Werd via mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Bestelling zondag ca 19.00u. Uur later werd het bezorgd. Daar hadden we rekening mee gehouden ivm dag en drukke tijdstip dus al met al erg tevreden. Was eerste bestelling maar komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer vers en ik en mijn dochter hebben heerlijk gegeten bedankt

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, snel weer ???

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en vers!!!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling moest in drie keer worden bezorgd. Telkens was er iets vergeten of was de tonijn bevroren. Uiteindelijk is get wel opgelost.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en snel

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoet aan verwachting. Netjes op tijd geleverd.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekkere sushi, keurige en vriendelijke bezorgers ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers, 45 min in Borne

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling geplaatst. Sushi zag er erg verzorgt uit en bezorging was vriendelijk en stipt

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt hele lekkere sushi. Goede dag acties ook!

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goede sushi, klein ongelukje bij de bezorging maar daar kon niemand iets aan doen en het is heel netjes opgelost. 100% voor herhaling vatbaar.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Niemand kan me uitleggen waarom er ongevraagd 0,25 E wordt berekend voor een iDEAL transactie. Fout principe ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Super vers en altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas iets minder vers dan gewend maar wel weer snel! Ook deze x geen stickertje voor de spaarkaart…..?

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en verse Sushi, top service! Zeker een aanrader om hier nog eens te bestellen!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en lekker! Aardige bezorger

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi en snel bezorgd!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde crispybox was heerlijk, de warme bijgerechten waren ook erg lekker en warm!

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x besteld en heerlijk verse sushi gegeten die prima op tijd is afgeleverd! Alleen jammer dat ik 3 x soja besteld en betaald heb en maar 2 x ontvangen. Ik miste de portie Wakame salade

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Top! Netjes afgeleverd..

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De afhaaltijd was voor mij onduidelijk gezien in de bevestigingsmails twee verschillende tijden stonden. Tip: zet er een klein zinnetje bij als ‘wegens omstandigheden is de afhaaltijd veranderd naar...” Daarnaast had ik extra wasabi besteld maar heb ik die niet gekregen, ook gember ontbrak. Sushi zelf (en warme hapjes) was wel ontzettend lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Men was vergeten om een bakje met mini loempia’s erbij te doen. Na gebeld te hebben, werd dit nabezorgd. En we kregen ook nog wat extra’s erbij. Super opgelost en het kwaliteit was goed, zoals we gewend zijn.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, miste alleen een halve rol die ik besteld had. Kan een keer gebeuren.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!! Met vrienden gegeten en weer een klant erbij!?

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels bijna vaste klant. Genieten van constant goede kwaliteit. Klein probleem in de bezorging werd zeer correct opgelost.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi! Smakelijke rijst, verse vis, nette bezorging. Persoonlijk vond ik iets te veel saus op de tuna roll maar wij bestellen zeker weer!

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De gyoza duurde ietsje langer maar was wel helemaal vers en nog gloeiend heet. Sushi was zoals gewoonlijk van zeer goede kwaliteit.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakvolle en prima uitziende sushi. bezorging zoals afgesproken. vriendelijke bezorgster. we gaan hier zeker vaker bestellen. kortom een dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wegens drukte kwam de bestelling een half uur later dan aangevraagd was. Bij telefonisch contact werd ik keurig te woord gestaan en werd echt meegedacht. Sushi was wederom heerlijk!! Zelfs extra sushi gekregen..... Direct sushi is een absolute aanrader!!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen in de zaak. We komen hier graag

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er goed uit en zeer smakelijk , prima kwaliteit. Bezorging mocht iets sneller.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

50 minuten levertijd, te droog.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. Ik heb het bij hun afgehaald. Personeel werkt hygiënisch. De Sushi word net handschoenen klaar gemaakt. De warme gerechten werden klaar gemaakt toen ik binnen kwam. Dus ik moest nog heel even wachten, maar dan heb je alles zo vers en warm mogelijk thuis. Ik kom nog wel een keer weer.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi opgemaakt!

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten altijd! Maar het wordt wel eens tijd voor wat nieuws! Variatie is belangrijk zodat mensen blijven komen.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vers! Ik heb ervan genoten!

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers en optijd klaar

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt heerlijk echter vind ik het echt niet kunnen dat de tonijn al grijzig is dit duidt simpelweg op het feit dat de sushi niet van die dag is!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding veel keuze

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers. Netjes op tijd afgeleverd.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! We hadden de lentebox. Nu erg benieuwd naar de crispy rolls, dochterlief haar favoriet. Dus komt er een leuke aanbieding, mag ze het proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi! Zeker het geld waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al paar keer besteld! Blijft super lekker

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondertussen een vaste klant geworden, heerlijke sushi, altijd mooi op tijd en hele vriendelijke bezorgers. Helemaal top!

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Vers bereid (de laatste hand werd er aan gelegd toen ik het af kwam halen). Vriendelijk personeel. Ik las ergens over papperige rijst maar daar was bij mijn bestelling geen sprake van. Gewoon lekkere verse sushi: aanrader.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Super sushi! Altijd lekker, en ook nog eens een leuke afhaalactie! Zeker aan te raden voor anderen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde elke week hier, maar dit was de laatste keer. Elke keer gaat er wat fout, ze vragen niet voor niets om opmerkingen lijkt mij toch ?

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk Sushi gegeten... En nu lekker als lunch de restjes mee! Ik snap het, maar wel jammer dat het minimum bestelling omhoog is gegaan...

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de vierde keer een (grote) bestelling geplaatst: warm en koud. Zowel bezorging als kwaliteit uitstekend en verzorgd.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst rond de sushi was (te) papperig, te nat We bestellen vaker bij jullie maar het begint nu toch wel iets meer op te vallen. Misschien is er iets aan te doen?

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren bestelt om 20:30, en het was stipt op tijd! Sushi was heerlijk, vers en mooi opgemaakt. Warme hapjes waren nog goed warm en knapperig

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hartstikke lekker

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi en precies op tijd ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakt heerlijk Alleen erg jammer dat we voor de 3de keer op rij erg lang moesten wachten tot her besteld werdt

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Voor het eerst bij jullie besteld maar dat gaan we zeker vaker doen.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met veel liefde bereid. Service is ook top! !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme hapjes waren lekker, maar de sushi's waren alles behalve vers. Dit waren de kant en klare boxen. Wanneer je losse stuks besteld lijken de sushi's wel vers te worden bereid. Om 19.13 plaatsen we een bestelling en om 19.22 was het al onderweg.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Leuke Valentijns actie. Het was weer heerlijk zoals altijd.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Super tevreden!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is van ongekend hoge kwaliteit: vers, smakelijk en mooi gepresenteerd. En als de bezorger dan nog excuses aanbiedt dat hij vijf minuten te vroeg is, kun je bij mij niet meer stuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, op tijd en erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

loempia vergeten maar toch binnen 10minuten na geleverd

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer duidelijke presentatie van hun scala op de site...eenvoudig kiezen en online bestellen...waarna prognose van tijd van levering volgt...heel mooie sushis ...heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. De sushi was op de juiste temperatuur. Echt vers!! Heerlijk

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, warme onderdelen nog goed op temperatuur. Mooie presentatie. Bezorging in Borne

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de sushi niet lekker. Heb de helft weggegooid. Zo zonde van het geld. Voor mij geen sushi direct meer! Jammer had me er erg op verheugd!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker, alleen de soja bonen waren koud

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vorige keer was het eten koud en kwam de bestelling bijna een uur te laat. nu waren ze super snel en het eten was redelijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, en duidelijk wanneer het bezorgd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we besteld hebben en zal zeker niet de laatste keer zijn, super lekker en veelzijdig. Klasse

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslavend lekker, daarom bestel ik x op x! Mijn bord met 24 stukjes had ik in nog geen 15min op...en dat in mijn up! Vers en zo lekker! Nu nog korting voor de vaste klanten??

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

T was potdomme lekker!!!

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi! Het was Tuna-Tuesday dus heerlijk genoten van de Tuna-box :-) en natuurlijk super dat ze tegenwoordig in Borne bezorgen!

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk, alleen half uur later dan gevraagd (niet erg) en de bestelde en betaalde loempia's zijn niet geleverd en er zaten te weinig stokjes bij. Tip: ik zou graag op de app de vorige bestelling willen terugzien. Ook mis ik een directe contactmogelijkheid in de app.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, vers en snel. Bezorging top en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!! Zeker vanavond!?

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Goede service. Keurige bediening. Top.

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk verse sushi optijd bezorgd. Warme gerechtjes keurig warm gehouden door bezorger. Ook vriendelijke bezorger. Zeer tervreden

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super goede klantenservice. Ben erg tevreden over de bestelling.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere maandaanbieding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen ben ik super tevreden, maar dit keer was een deel van de bestelling vergeten. Ik heb daar zelf ook niet achteraan gebeld, toch is het jammer.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super sushi!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker!!

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaker bij Direct Sushi en kan alleen maar zeggen: delicious! Supervers en ontzettend lekker!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

heerlijk vers, erg druk zo voor kerst dus iets langer moeten wachten maar het is het meer dan waard, ga zo door!

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke verse sushi

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging, verse en lekker sushi, kortom top service!

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse Sushi!

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goed en netjes verzorgd, precies op tijd en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies optijd en zoals altijd smaakt de sushi weer heerlijk.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Wel kleine portie sojasaus voor 3 rollen sushi..

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

top spul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

super vers, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

afgehaald, je ziet dat ze het vers maken. echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Sushi was zoals gewoonlijk perfect. Helaas zaten er geen stokjes bij. En moet toch zeggen sushi eten met mes en vork is geen suc6.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!!! Heerlijk eten en lekker thuis bezorgd!!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld. Bij vonden het heerlijk. Zelfs mijn man, die anders na 4 of 5 stukjes genoeg heeft. Zijn woorden: " Ik heb nog nooit zo'n lekkere sushi gegeten." We hebben met z'n drieën alles opgegeten en genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Heb jullie pagina op Facebook inmiddels geliked.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd?Zowel kwaliteit als tijdstip van bezorging! Herfstbox geprobeerd, een aanrader?

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en lekker eten. 2x besteld en 2x prima gegeten. Helaas 2x ruim een uur moeten wachten op het eten

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Top is altijd lekker ?

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt. De sushi was heerlijk vers en de schalen zag er goed opgemaakt uit. Het smaakte erg goed. Zeker voor herhaling.

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Goeie sushi!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld en nu voor een grote groep. Alles compleet en uitstekend van kwaliteit. Bezorging zeer correct en volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon. ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers! Helaas duurde de bezorging een uur en een kwartier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig als altijd

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima maar de sushi was niet vergelijkbaar met andere aanbieders. Weinig smaak en veel getover met ingrediënten die niet goed bij elkaar passen zoals de lading gesmolten cheddar in en over de sushi rollen. Zelfs gefrituurde sushi ontbrak niet. De smaak was niet heel slecht, maar het smaakte allemaal gewoon niet zo vers als je zou verwachten.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Super vriendelijke bezorger!

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!! En superhandig met deze app!

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Ruime keus en goede kwaliteit. Bezorging punctueel en correct. Wordt vervolgd!!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en heel netjes en correct door de bezorgster aan huis afgeleverd. Wij gaan vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een van de sushiboxen besteld, en nog 4 'losse' rollen. De bestelling was keurig in orde, vlot afgeleverd. Het enige dat mij tegenviel, was de Dutch Dragon. De kaas die er gebruikt wordt (ik vermoed een soort cheddar) vind ik niet lekker in combinatie met de sushi/vis. Dus deze bestel ik niet meer. Verder smaakte alles prima!

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

afgehaald, precies op tijd klaar.verser krijg je het niet. perfect

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets aan te merken. hapjes nog warm. lekkere sushi

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

50 minuten moeten wachten voor verse sushi in delden. was het waard

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

herfstbox = top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij direct sushi. Zeer verrast qua, de kwaliteit , smaak en versheid . Bezorging binnen 20 minuten !!! Zeker een aanrader met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding .

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat 's avonds een herfstbox en loempia's besteld. Bestelling kwam sneller dan verwacht. We hebben er van genoten!

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Herfstbox besteld, Perfect!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 x iets besteld alleen de eerste keer was het vers. De laastste keer ontbrak de (standaard) gember, er was dubbel wasabi bij gedaan. ik bestel meestal vroeg. Jammer dat het dan niet vers is.!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeker weer lekker! Snel geleverd sn absoluut vers bereid! Top service!

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk van smaak, vers uiterlijk prima voldoende saus volgende keer zeker weer hier bestellen

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd! Maar weer te weinig stokjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker!

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

top

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld en laten bezorgen. Zoals altijd weer super lekker en optijd bezorgd . Een echte aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer geweldig

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in toen en vriendelijk personeel!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Ziet er mooi uit en netjes geserveerd. Ik ben fan!

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

heerlijk. we bestellen snel weer!

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi! aanrader

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Mooi op de afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er wat haren (zwarte korte) op de advocado sushi zaten. De rest smaakte prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en lekker

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker net als anders maar ze vielen bij de kleinste aanraking uit elkaar dus at wat lastiger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke sushi. Op enkele na een tikkkeltje flauw van smaak. Weinig soja saus voor de 2 pers box die we bestelden. Vlotte bezorging.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topsushi, netjes op tijd en vriendelijke bezorger; super!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere bezorging dan per email gemeld! En lekkere verse sushi?

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, mooi gepresenteerd en... heel smakelijke sushi! Wij zijn fan!

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi was deels bevroren en de sushi was zo slecht gerold dat hij met stokjes niet te eten was.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk erg goed jammer dat we dit keer geen stokjes gekregen hebben.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel bezorgd

, 18-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lekkerste sushi van hengelo en omstreken, we komen ervoor uit overdinkel!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service en kwaliteit prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangezien ik geen mailadres kan vinden, maar op deze manier. Sushi smaakte goed. Geur van de chopsticks verpeste beetje de smaak. Verder de ocean roll slechts 1x ontvangen terwijl 2x besteld is en betaald...

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en erg goed van smaak. Bezorging ruim binnen de tijd!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We verheugen ons er iedere keer weer op. De kinderen genieten er enorm van en wij ook! Altijd heerlijk vers!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker. Goede kwaliteit, alleen de opmaak kan wat mooier. Niet goedkoop maar de kwaliteit maakt het meer dan goed.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Geleverd op de afgesproken tijd. Top!!!

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging was een half uur te vroeg.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd, smaakte het weer heerlijk en stipt op tijd.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi!! Lekkerste van Hengelo!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere sushi plus goede bezorging. We vonden de Nigiri iets te compact dit keer verder top!

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en lekkere verse sushi! Top.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en super vers !

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke sushi. En de service is geweldig!! Wat een goed bedrijf ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, snel en op tijd. Wat wil je nog meer!!!!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer perfect. Bezorgster was 10 minuten te laat door de Esrein-braderie en bood daar haar oprechte excuses voor aan. Waar maak je dat nog mee?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle levering! 20 minuten eerder dan aangegeven ??????!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer maar geweldig dus zeker niet de laatste keer

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezogd. Prijs/kwaliteit is prima. Vooral de California rolls vind ik lekker!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de porties aanzienlijk kleiner dan we gewend zijn (kleine rols).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, ziet er goed uit en bovendien lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk!

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vers, en van prima kwaliteit! Echt een aanrader!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De variatiebox is echt een super toevoeging aan het assortiment! We hebben weer genoten gisteravond.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk. Dit gaan wij echt wel vaker bij jullie bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer sushi besteld bij jullie, lekker hoor! Leuke nieuwe boxen...! Zeker voor herhaling vatbaar. ? Als ik dan toch echt ergens commentaar op moet hebben is het op het feit dat ik 3 halve rollen met gefrituurde garnaal, 1 zalm, 1 krab en 1 tonijn kreeg, in verhouding dus veel garnaal. Maar goed, je weet dat dat kan als je een verrassing van de chef besteld! Gelukkig was alles erg lekker!

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging zijn prima. Goed eten, al waren de inktvisringen wel lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is altijd goed, de sushi kan niet beter. Wordt altijd op aangegeven tijdstip bezorgd. Mocht er toch iets mis zijn gegaan (dat kan) dan wordt het direct opgelost. Ik bestel met regelmaat en ben echt super tevreden

, 17-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege enorme drukte liep de bezorging behoorlijke vertraging op. Maar het was het wachten meer dan waard, want de sushi was geweldig!

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het wachten waard! erg uniek en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beter krijg je het nergens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top. Vers en goed verzorgd. Bezorger perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gemakkelijk te bestellen op de website.Binnen drie kwartier geleverd!

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige lekkere sushi: vers, smaakvol en mooi gepresenteerd . 's Middags besteld en 's avonds keurig op tijd gebracht.

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, keurige verpakking en bezorging

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en goed van kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vader. Goed initiatief, origineel aanbod.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect +++++

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden . Heerlijke sushi en ook op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meneertje Kolbrink doet het uitstekend! We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de sushi en de snelheid en stiptheid van de bezorging. Gaan we vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekkere Sushi, maar qua bezorgtijd nog wel wat verbetering nodig. (tip: gewoon minimaal anderhalf uur van te voren bestellen dan komt het zeker goed)

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd super. Heerlijke van smaak en erg vers. Tip; meer soorten sushi.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nigiri en sushi zagen er goed en mooi uit. De zalm was erg lekker. Gevraagd om extra wasabi. Gevraagd soja saus en gember achterwege te laten. Deze drie verzoeken niet gelukt in de bestelling. De wasabi is slecht te mengen en qua smaak niet echt lekker. De sushirijst was niet gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde even maar we hadden dan wel verrassend lekkere, verse sushi. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gehad afgelopen zaterdag. Top!!

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de bezorging snel!! Heerlijk van genoten!!!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Sushi was vers, ruime porties en keurig op tijd bezorgd. Gaan we zeker vaker bestellen.

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker! Vriendelijke bezorger!

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is heerlijk en snel!! Leuke kerstattentie!!!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zo goed als op de minuut volgens afspraak en de sushi was super vers en heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en super snel geleverd!! Volgende keer bestellen we gewoon weer bij Direct Sushi

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer hier besteld en het was super. Zeer snel geleverd en super van smaak! Zeker een aanrader voor de volgende keer.

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service de vorige keer geen wakame mee geleverd en nu extra portie meegegeven super. Ook nog extra garnaal in tempura gekregen ter compensatie voor het wachten...al vind ik 5-10 minuten niet lang ..kortom super service en wederom lekker gegeten.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Netjes verzorgd. Op tijd bezorgd. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was mijn eerste bestelling bij direct sushi Ik vond de rijst helaas niet lekker bereid het had geen smaak en het was papperig had het idee dat de eas doorgekookt .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi goede service. Bakje van de saus mag iets breder om te kunnen dippen.

, 02-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en prijs kwaliteitverhouding vond ik prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte op zich prima, maar werd bijna een half uur te laat bezorgd. Daarnaast zat er te weinig wasabi en soyasaus bij.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, we hebben genoten. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar kleine maki. Op de foto lijkt het een normale omvang maar de afmeting is bijna de helft van wat normaal is. Verder was het maar goed dat we soja thuis hadden. Zo weinig soja saus en wasabi heb ik nog nooit bij zelfs een enkele portie ontvangen. Erg jammer en een eenmalige bestelling.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, verse sushi maar er zat erg weinig smaak aan. Viel me echt tegen

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten.....alleen geen wakame gekregen

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, stipt optijd met leveren. Ik ben dik tevreden en bestel zeker nog eens weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel en sushi is erg lekker. Top!

, 01-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn top! Bedankt weer!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ga hier zeker vaker bestellen!!

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Hengelo! Het heeft weer heerlijk gesmaakt. Bedankt voor de wakame die de vorige keer vergeten was, erg gaaf dat jullie het alsnog meegeven. Enige puntje... Jullie zijn wel zuinig met de sojasaus!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerrrlijk.

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij Direct Sushi! Smaakte perfect, volgende keer zeker weer bij Direct Sushi!

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg vers en ook binnen 3 kwartier in huis, ga hier zeker vaker mijn sushi bestellen!!

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x, heel prima. Ik hoop dat ik een vippas krijg :p tot de volgende x

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, snelle bezorging: top!

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijs-kwaliteit, snelle service. Wij gaan vaker bestellen!

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super vers,lekker en snel bezorgd!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heelijk & snel bezorgd.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, fantastisch! Complimenten aan de chef! Doet niets onder voor restaurants waar je er minimaal het dubbele voor betaald

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer van uitmuntende kwaliteit! Nergens zulke lekkere sushi laten bezorgen dan door Direct Sushi! Echt een aanrader! De bezorging was ook keurig optijd! Alles zat er op en eraan! Al met al top!

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en zeer goede kwaliteit Sushi en absoluut niet duur. Wij zijn zeer tevreden

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sojasaus en wasabi meegeleverd, jammer genoeg geen gember. Bijgeleverde stokjes waren een beetje "splinterig", wat het eetgenoegen niet ten goede kwam. De sushi zelf: echt prima! Al met al prijs - kwaliteit goed op orde.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een feestje Sushi is op en top lekker Voor de thuisbezorg sushi ga je naar Direct Sushi!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes erbij. Jammer. Mistte daardoor de charme van sushi. Vaste klant overigens.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote stukken sushi ! Was ruim op tijd, ze waren 25 min eerder als verwacht ! Top ! Tip : iets meer variatie zoals nigiri geflambeerde zalm met gesmolten kaas of Nigiri paling met gesmolten kaas ? Tot de volgende keer

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De producten waren goed, maar ik heb niet precies ontvangen wat ik had besteld. Ik had een hele rol komkommer maki, hele rol tonijn maki en een halve rol zalm maki. En ik ontving 3x 6 stuks van elk. Verder klopte de bestelling en smaakte het allemaal goed!

, 12-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel een beetje uit elkaar maar was weer erg lekker! Helaas geen gratis wakame (woensdagactie) bij m'n bestelling van 65 (!) euro gekregen, jammer, had dat graag geproefd.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar! (Erg) grote smakelijke maki's! Gelijk een kortingscode gekregen voor de volgende keer, slim hoor! ga die zeker gebruiken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmm mmm Kan het iedereen aanraden.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle levering, gemakkelijk te bestellen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het bezorgen aan de lange kant duren qua tijd. Gemiddeld duurt het 1 uur vanaf bestellen tot ontvangst. We hadden gisteravond crispybox besteld en helaas zat er 2x zelfde rol in (ebi). Jammer als je 3 verschillende bestelt. Kwaliteit is altijd super

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi smaakte goed alleen bestel ik mijn susi niet meer bij jullie. Mijn bestelling klopte niet heb, minder gekregen dan dat ik besteld heb + ik zou een gratis drankje krijgen heb ik ook niet gehad.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle service! Voor herhaling vatbaar!

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima; doen we vast weer een keer.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! echt blij verrast door zulke heerlijke verse sushi, ga zeker weer bestellen.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Hengelo! Een echte aanrader :)

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij was weer lekkerrrrrrr

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Niet geweldig niet slecht. Bovengemiddelde sushi.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de heerlijke sushi. Perfect op tijd geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding!

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vergeet kami-sushi of umami... Als je in Hengelo sushi wilt eten ben je hier aan het juiste adres. Enorm verrast door de kwaliteit en smaak!

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Tijdig geleverd en supervers!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgt.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte Sushi! Je proeft dat het heerlijk vers is! Bezorging is altijd stipt op tijd.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cola ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar. Snelle bezorging, prima eten!

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Aanwinst voor Hengelo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanwinst voor Hengelo. Top sushi, snel geleverd en zeer klantvriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super sushi, heerlijk en snel

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en vers en bezorgd in 40 minuten.